logo bannerMinecraft-list.cz

logo

Přihlásit se

Ochrana osobních údajů

Souhlasem se zpracováním osobních údajů povoluje dotyčná osoba pro Matyáš Moudrý IČ: 14014513, (dále jen "Správce"), aby ve smyslu zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů (dále jen „zákon o zpracování osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje dotčené osoby:

  • přezdívka
  • ip adresa
  • e-mail

Přezdívka, ip adresa a e-mail je nutné zpracovat za účelem registrace uživatelů a hlasování. Tyto údaje budou Správcem zpracovávány do doby zrušení registrace.

Dále se uchovávají fakturační údaje uživatelů, kteří provedli platbu za některou z zpoplatněných služeb. Jedná se o tyto údaje:

  • Jméno a příjmení
  • Adresa a PSČ

Fakturační údaje jsou využívány pouze pro generování faktury pro finanční úřad a jako doklad platby pro zákazníka.

Zpracování osobních údajů

Souhlasem se zpracováním osobních údajů uděluje dotyčná osoba svůj výslovný souhlas s výše uvedeným zpracováním. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu kontaktní údaje Správce.

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem. Osobní údaje mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Google LLC
  • Práva na opravu, zapomnění a přístup k osobním údajům dotčené osoby

    Prosím vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů má dotčená osoba právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • vyžádat od nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás výpis těchto údajů a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat od nás vymazání těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se můžete obrátit na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
  • Poslední úprava