Jak propojit hlasovací systém na Hostify

Jak propojit hlasovací systém na Hostify

Používáš Hostify a chtěl bys, aby na tvém serveru mohli hráči hlasovat přes Minecraft-list.cz? V tomto návodu najdeš jak postupovat a napojit hlasovací systém na Hostify server.


Toto je zkrácený návod, zaměřený přímo na Hostify, podrobný návod jak nastavit hlasování na serveru od začátku do konce najdete na tomto odkaze Jednoduchý návod jak si propojit hlasování na Minecraft server.

Jaké hodnoty budeš z Hostify potřebovat?

Zkráceně IP adresu serveru a volný port. Na obrázku jsem důležité hodnoty zvýraznil červeně. Najdeš to v administraci Hostify v sekci "informace" u daného serveru.

 

Nastavení configu NuVotifier

Jako Votifier port si podle obrázku můžeš vybrat rozmezí 38662 až 38669. Budeme v návodu pokračovat například s portem 38662. Ujisti se, že port, který sis vybral ty na nic jiného nepoužíváš (například dynmapa) a je dostupný na Hostify hostingu.

Zadáme ho tedy do configu NoVotifier a do Minecraft-list.cz. Jako IP adresu votifieru použijeme Adresu serveru z Hostify. Pozor: Nejedná se o vlastní IP adresu (ta slouží k napojování)

Host v config.yml zadáme 0.0.0.0 a disable-v1-protocol: true

Ulož soubor config.yml a restartuj reserver.

 

S takto zadanými hodnotami stačí už v Minecraft-list.cz odeslat testovací hlas a pokud se hlas odešle v pořádku můžeš nastavení uložit a oznámit hráčům na serveru, že mají jít hlasovat :D