Výhody premium účtu

Výhody premium účtu

Pokud to myslíš s provozem Minecraft serveru vážně, tak potřebuješ profesionální analytické nástroje, přehledné statistiky a automatizované akce.


Seznam výhod

  • Speciální animovaný text

  • Vlastní zpráva jako poděkování za hlasování

  • Automatizované Discord oznámení

  • Statistiky navíc + 3 měsíce dat navíc

  • Premium notifikace

  • Historický záznam všech hlasů

  • Přidání více uživatelů pro správu serveru

Aktivace Premium služeb

Pro aktivaci je nutné mít registroaný účet. Po přihlášení v menu klikni na tlačítko “Premium předplatné”. Zde najdeš kompletní aktuální seznam premium výhod a odkaz na nastavení fakturačních údajů. Po zadaní fakturačních údajů budeš přesměrován do platební brány Stripe, kde se aktivuje předplatné. 

 

Výhody

Speciální animovaný text

Vlastní animovaný text, pro který si můžete nastavit až 3 barvy dle vlastního výběru. Super pro upoutání pozornosti například na probíhající event, nábor nebo třeba slevu na prodej in-game předmětů.

 

Vlastní poděkování za hlasování pro hráče

Pokud hráč zahlasuje pro tvůj server, tak se mu místo klasické zprávy Tvůj hlas bude zpracován zobrazí zpráva podle tvého výběru. Například by mohla vypadat takhle. Do zprávy jde vložit placeholder, kam se poté propíše jméno hráče, který pro server zahlasoval.

 

Discord Bot oznámení

Možnost kompletně si nastavit a přizpůsobit všechny naše Discord oznámení. Momentálně máme 2 druhy a v budoucnu budeme pravidelně přidávat nové. Zde je ukázka jak zprávy vypadají.

Nadpis, text, profilový obrázek je možné upravit a použít spoustu placeholderů (například pro název serveru, počet hlasů, název hráče atd..)

Oznámení ti budou chodit na tvůj vlastní Discord do jakéhokoliv kanálu budeš potřebovat.

Zatím máme tyto oznámení

  • Týdenní shrnutí hlasů

  • Kontrola uptime stavu serveru

 

 

Profesionální statistiky

Velká sada pokročilých statistik, které zobrazují data ve větším časovém pásmu. 

Premium statistiky jsou označené hvězdičkou a musíš pro jejich zobrazení mít aktivní premium výhody. Statistiky bez hvězdičky si můžeš zobrazit vždy. Pokud máš koupené premium, tak se i klasické statistiky vylepší a místo 30 dní se zobrazí 90.

Hodnocení hráčů

Zobrazuje průměrné hodnocení od hráčů za daný den v průběhu 90 dnů. Takže vidíš, jak se hodnocení tvého serveru postupem času zhoršuje nebo vylepšuje.

Hlasovací pozice

Záznam na jaké pozici byl server daný den v počtu hlasů.

Offline time serveru

Zobrazuje počet online hráčů + sekce, kdy byl server offline/nešel pingnout za posledních 7 dní.

Počet prokliknutí

Ukazuje kolikrát návštěvník webu navštívil stránku s tvým serverem, kolikrát klikl na tlačítko web, Discord nebo kolikrát zkopíroval IP na server. Z toho potom můžeš trochu odhadnout kolik návštěvnosti nových hráčů ti přináší náš server list.

Speciální oznámení na Discord

V nastavení tvého profilu v administraci si můžeš zapnout speciální oznámení, který přijde k tobě na Discord server. Stačí mít vyplněný testovací Discord webhook a zapnuté oznámení.

 

Když tvůj server bude offline (server listu nepůjde pingnout), tak ti na DS pošleme oznámení, aby jsi věděl, že se něco špatného děje 🔥 🤯



Archvní záznam hlasů

Zobrazíme ti seznam naprosto všech hlasů, které tvůj server kdy dostal. Můžeš vyhledávat v seznamu pomocí datumů nebo nicku hráče. Může se to hodit, kdyby sis chtěl o někom někdy zjistit více informací kolikrát pro server hlasoval. Klasické záznamy bez premium zobrazí pouze hlasy za poslední 6 měsíců.

 

Správa více uživatelů

Máš v admin teamu dost spolehlivých lidí a už nestíháš kontrolovat všechno sám? Přidej na Minecraft-list.cz další uživatele pro správu serveru. Každému jednotlivě můžeš přidělit práva na jednotlivé segmenty (zobrazení hlasů, editace informací o serveru, editace hlasovacího nastavení, zobrazování a odpovídání na recenze a další).

S premium funkcí můžeš mít neomezený počet přidaných uživatelů, bez premium pouze 2 aktivní uživatele.

Aktivitu uživatelů můžete sledovat v historii úprav serveru, takže budete vidět všechny úpravy, čas i uživatele, který je provedl. Díky tomu budete moci dohledat co se změnilo, a tak vrátit původní nastavení.